‘Ruud de Wild en Olcay Gulsen hopen dat relatie weer opbloeit’

Ruud de Wild en Olcay Gulsen hopen dat relatie weer opbloeit’

‘<em>Ruud de Wild</em> en <em>Olcay Gulsen</em> hopen dat relatie weer opbloeit’ Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben een punt gezet achter hun relatie. Maar dit betekent niet dat het voor altijd over is. Albert Verlinde vertelt in 6 Inside dat hij de dj heeft gesproken. Hij zou hebben verteld dat het moment van de relatie verkeerd was. Bekijk het hele fragment hierboven. Kan liefdesbreuk worden gelijmd?Olcay is erg ontdaan voor het recente overlijden van haar ex, waardoor ze nu tijd voor haarzelf nodig heeft. Maar volgens Ruud hopen ze allebei dat de liefdesbreuk in de toekomst weer gelijmd kan worden. De twee waren zo’n vier maanden samen en gingen onlangs nog met elkaar op vakantie. Olcay Gulsen stelt gedurfde vraag aan Ruud de Wild: 'Gaan we ooit nog trouwen?' Bekijk deze video » Olcay Gulsen breekt met Ruud de Wild om op zichzelf te focussen Bekijk deze video »
Entertainment :
Ruud de Wild en Olcay Gulsen hopen dat relatie weer opbloeit’

Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben een punt gezet achter hun relatie. Maar dit betekent niet dat het voor altijd over is. Albert Verlinde vertelt in 6 Inside dat hij de dj heeft gesproken. Hij zou hebben verteld dat het moment van de relatie verkeerd was. Bekijk het hele fragment hierboven.

Kan liefdesbreuk worden gelijmd?
Olcay is erg ontdaan voor het recente overlijden van haar ex, waardoor ze nu tijd voor haarzelf nodig heeft. Maar volgens Ruud hopen ze allebei dat de liefdesbreuk in de toekomst weer gelijmd kan worden. De twee waren zo’n vier maanden samen en gingen onlangs nog met elkaar op vakantie.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ‘Ruud de Wild en Olcay Gulsen hopen dat relatie weer opbloeit’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV