Bibian Mentel start Dancing With The Stars in een rolstoel

Bibian Mentel start Dancing With The Stars in een rolstoel

<em>Bibian Mentel</em> start <em>Dancing With The Stars</em> in een rolstoel Bibian Mentel is nog hard aan het revalideren en zal daarom starten met rolstoeldansen in Dancing With The Stars. Dat vertelt de paralympiër in RTL Boulevard. Ze werd onlangs nog geopereerd aan een tumor in haar rug. Hopen op eerste danspasje“Ik zit sinds kort in een rolstoel, dus we gaan nog uitvinden hoe we dat gaan doen”, vertelt Mentel. In eerste instantie zal het waarschijnlijk rolstoeldansen worden. “Ik ben heel hard aan het revalideren nog en hoop toch wel uiteindelijk weer te kunnen staan en lopen. En ik hoop wellicht in het programma misschien wel een eerste danspasje te maken.” De dansende borsten van Heleen van RoyenNaast Bibian doen ook onder meer Samantha Steenwijk, Gijs Staverman en Heleen van Royen mee aan de danswedstrijd. Bekijk de video hierboven voor hun reacties, en zie hoe Heleen druk bezig is met hoe haar borsten uitkomen in de dansjurk. Dancing With The Stars wordt vanaf 7 september uitgezonden bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de afleveringen van Dancing With The Stars terugkijken via Gids.tv. Bibian Mentel kan weer staan na zware tijd Bekijk deze video »
TV :
Bibian Mentel start Dancing With The Stars in een rolstoel

Bibian Mentel is nog hard aan het revalideren en zal daarom starten met rolstoeldansen in Dancing With The Stars. Dat vertelt de paralympiër in RTL Boulevard. Ze werd onlangs nog geopereerd aan een tumor in haar rug.

Hopen op eerste danspasje
“Ik zit sinds kort in een rolstoel, dus we gaan nog uitvinden hoe we dat gaan doen”, vertelt Mentel. In eerste instantie zal het waarschijnlijk rolstoeldansen worden. “Ik ben heel hard aan het revalideren nog en hoop toch wel uiteindelijk weer te kunnen staan en lopen. En ik hoop wellicht in het programma misschien wel een eerste danspasje te maken.”

De dansende borsten van Heleen van Royen
Naast Bibian doen ook onder meer Samantha Steenwijk, Gijs Staverman en Heleen van Royen mee aan de danswedstrijd. Bekijk de video hierboven voor hun reacties, en zie hoe Heleen druk bezig is met hoe haar borsten uitkomen in de dansjurk.

Dancing With The Stars wordt vanaf 7 september uitgezonden bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de afleveringen van Dancing With The Stars terugkijken via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bibian Mentel start Dancing With The Stars in een rolstoel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV