Rapper Sjors heeft longkanker: 'Ik blijf optreden'

Rapper Sjors heeft longkanker: 'Ik blijf optreden'

De 27-jarige Rapper Sjors heeft longkanker. Dat liet een woordvoerder van het management van de rapper weten aan 1Limburg.

Optreden
Sjors werd bekend van zijn deelname aan het tv-programma Man Bijt Hond. De artiest had eerder tegen Shownieuws verklaard dat hij een vlekje op zijn long had. Sjors blijft echter niet bij de pakken neer zitten. De woordvoerder liet aan 1Limburg weten dat hij doorgaat waar het kan. ,,Iedereen heeft er begrip voor dat op basis van zijn gezondheid gekeken wordt waar hij wel en niet kan optreden."

Teelbal
Rapper Sjors heeft al eerder een ingreep gehad. Zijn rechterteelbal werd toen verwijderd. De rapper heeft een zware periode achter de rug. Op zijn Instagram-pagina deelde hij al een foto waarop hij te zien is dat hij al een tijdje kaal is.

Bekijk de beelden van zijn teelbal-ingreep hieronder.

Rapper Sjors heeft longkanker: 'Ik blijf optreden' De 27-jarige Rapper Sjors heeft longkanker. Dat liet een woordvoerder van het management van de rapper weten aan 1Limburg. OptredenSjors werd bekend van zijn deelname aan het tv-programma Man Bijt Hond. De artiest had eerder tegen Shownieuws verklaard dat hij een vlekje op zijn long had. Sjors blijft echter niet bij de pakken neer zitten. De woordvoerder liet aan 1Limburg weten dat hij doorgaat waar het kan. ,,Iedereen heeft er begrip voor dat op basis van zijn gezondheid gekeken wordt waar hij wel en niet kan optreden." TeelbalRapper Sjors heeft al eerder een ingreep gehad. Zijn rechterteelbal werd toen verwijderd. De rapper heeft een zware periode achter de rug. Op zijn Instagram-pagina deelde hij al een foto waarop hij te zien is dat hij al een tijdje kaal is. Bekijk de beelden van zijn teelbal-ingreep hieronder. Ex rapper Sjors klapt uit de school Bekijk deze video » Rapper Sjors pleegt bankoverval in nieuwe clip Ich Brauche Geld Bekijk deze video »
Nieuws :
Rapper Sjors heeft longkanker: 'Ik blijf optreden'
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rapper Sjors heeft longkanker: 'Ik blijf optreden' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV