Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk over WK Damesvoetbal: "kwartfinale sowieso"

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk over WK Damesvoetbal: "kwartfinale sowieso"

<em>Hélène Hendriks</em> en <em>Anouk Hoogendijk</em> over WK Damesvoetbal: &quot;kwartfinale sowieso&quot; Presentatrice Hélène Hendriks en oud-voetbalster Anouk Hoogendijk blikken bij Pauw vooruit op het WK damesvoetbal in Frankrijk. Hoogendijk: "Kwartfinale sowieso." Geen topfavorietHet wordt lastig om de wereldtitel te behalen maar er liggen zeker kansen voor de Oranjeleeuwinnen: "Nederland behoort tot de toplanden van Europa maar dan heb je ook nog een Amerika en Japan. Ons land is niet een van de topfavorieten. Maar de kwartfinale halen we sowieso", aldus Hoogendijk. Hendriks is het daar helemaal mee eens. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Oranjeleeuwin Shanice van de Sanden met luipaardkapsel naar WK Frankrijk Bekijk deze video » "Oranjeleeuwinnen maken kans om WK vrouwenvoetbal te winnen" Bekijk deze video »
Voetbal :
Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk over WK Damesvoetbal: "kwartfinale sowieso"

Presentatrice Hélène Hendriks en oud-voetbalster Anouk Hoogendijk blikken bij Pauw vooruit op het WK damesvoetbal in Frankrijk. Hoogendijk: "Kwartfinale sowieso."

Geen topfavoriet
Het wordt lastig om de wereldtitel te behalen maar er liggen zeker kansen voor de Oranjeleeuwinnen: "Nederland behoort tot de toplanden van Europa maar dan heb je ook nog een Amerika en Japan. Ons land is niet een van de topfavorieten. Maar de kwartfinale halen we sowieso", aldus Hoogendijk. Hendriks is het daar helemaal mee eens. Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk over WK Damesvoetbal: "kwartfinale sowieso" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV