Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb brengt eigen dichtbundel uit

Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb brengt eigen dichtbundel uit

Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb brengt eigen dichtbundel uit "Poëzie is het onderdeel van de literatuur dat de verbeelding enorm aanspreekt", aldus de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Hij selecteerde vijftig gedichten uit de hele wereld voor zijn dichtbundel LEES! en praat erover met Jeroen Pauw. Bekijk het hele fragment hierboven. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Trijntje Oosterhuis: "Er is een nieuwe producer geboren in Jett Rebel" Bekijk deze video » Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk over WK Damesvoetbal: "kwartfinale sowieso" Bekijk deze video »
TV :
Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb brengt eigen dichtbundel uit

"Poëzie is het onderdeel van de literatuur dat de verbeelding enorm aanspreekt", aldus de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Hij selecteerde vijftig gedichten uit de hele wereld voor zijn dichtbundel LEES! en praat erover met Jeroen Pauw. Bekijk het hele fragment hierboven.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb brengt eigen dichtbundel uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV