Expeditie Schoonmoeder: Patty Brard openhartig over uiteenvallen familie

Expeditie Schoonmoeder: Patty Brard openhartig over uiteenvallen familie

Expeditie Schoonmoeder: <em>Patty Brard</em> openhartig over uiteenvallen familie Patty Brard presenteert vanaf komende donderdag het nieuwe programma Expeditie Schoonmoeder waarin schoonfamilies aan hun moeizame relaties werken. Ze is daarbij ook erg openhartig over haar eigen familie: "Door het overlijden van mijn broertje viel de familie volledig uit elkaar." Overlijden broertjeIn het TLC- programma probeert Patty schoonmoeders en schoondochters op haar eigen betrokken wijze dichter bij elkaar te brengen. Helaas bestaan er vaak problemen binnen families en getracht wordt die op te lossen vanaf een zonnig eiland waar ze door niemand gestoord zullen worden. De sympathieke Brard weet zelf ook genoeg van familieproblemen en is daardoor geknipt voor deze klus: "Ik denk veel na. Hoe komt het dat ik geen contact heb met mijn dochter en er zoveel bonje is binnen de familie? Het heeft eigenlijk ook te maken met het overlijden van mijn broertje. Daarna viel de familie volledig uit elkaar en de verhoudingen werden anders." Bekijk haar hele openhartige verhaal hierboven. Bekijk ook Patty Brard over Emma Wortelboer: "Welke dealer heb je?" Bekijk deze video » Patty Brard wil documentaire over wederopstanding Patricia Paay Bekijk deze video »
TV :
Expeditie Schoonmoeder: Patty Brard openhartig over uiteenvallen familie

Patty Brard presenteert vanaf komende donderdag het nieuwe programma Expeditie Schoonmoeder waarin schoonfamilies aan hun moeizame relaties werken. Ze is daarbij ook erg openhartig over haar eigen familie: "Door het overlijden van mijn broertje viel de familie volledig uit elkaar."

Overlijden broertje
In het TLC- programma probeert Patty schoonmoeders en schoondochters op haar eigen betrokken wijze dichter bij elkaar te brengen. Helaas bestaan er vaak problemen binnen families en getracht wordt die op te lossen vanaf een zonnig eiland waar ze door niemand gestoord zullen worden. De sympathieke Brard weet zelf ook genoeg van familieproblemen en is daardoor geknipt voor deze klus: "Ik denk veel na. Hoe komt het dat ik geen contact heb met mijn dochter en er zoveel bonje is binnen de familie? Het heeft eigenlijk ook te maken met het overlijden van mijn broertje. Daarna viel de familie volledig uit elkaar en de verhoudingen werden anders." Bekijk haar hele openhartige verhaal hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Expeditie Schoonmoeder: Patty Brard openhartig over uiteenvallen familie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV