Live beelden opening Pinkpop 2019

Live beelden opening Pinkpop 2019

Live beelden opening Pinkpop 2019 De lokale zender 1Limburg doet live verslag van de opening van Pinkpop 2019. Verschillende organisatoren komen aan het woord en er wordt vooruitgeblikt op de editie van dit seizoen. Te zien is ook dat het weer op het festivalterrein nog niet ideaal is. Code geel was vanochtend zelfs nog tot 10 uur actief in de provincie. Bekijk de live-beelden hierboven. Bekijk ook Pinkpop 2019: Jan Smeets adviseert later naar festival te gaan vanwege noodweer Bekijk deze video »
Nieuws

De lokale zender 1Limburg doet live verslag van de opening van Pinkpop 2019. Verschillende organisatoren komen aan het woord en er wordt vooruitgeblikt op de editie van dit seizoen. Te zien is ook dat het weer op het festivalterrein nog niet ideaal is. Code geel was vanochtend zelfs nog tot 10 uur actief in de provincie. Bekijk de live-beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live beelden opening Pinkpop 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: opening, live, provincie, pinkpop, zender, code geel, 1limburg, seizoen

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.