Rafael Nadal blikt vooruit op twaalfde finale Roland Garros

Rafael Nadal blikt vooruit op twaalfde finale Roland Garros

Rafael Nadal blikt vooruit op twaalfde finale Roland Garros Morgenmiddag staat Rafael Nadal voor de twaalfde keer in zijn carrière in de finale van Roland Garros. Hij verloor er nog nooit een. "Het is ongelofelijk. Ik had hier niet van kunnen dromen. Maar het gebeurt echt." TrotsIn drie sets wist Nadal gisteren zijn aartsrivaal Roger Federer te verslaan. De Spanjaard lijkt wederom onverslaanbaar op het gravel van Roland Garros en de kans is dan ook groot dat hij er voor de twaalfde keer met de titel vandoor gaat. Het is uniek dat een speler zo vaak hetzelfde grandslamtoernooi wint. Hij kan het zelf dan ook bijna niet geloven. "Maar het gebeurt echt en mijn goal is om door te blijven gaan. Ik probeer om te blijven genieten van het tennis", aldus Nadal. "Het betekent veel voor me om hier weer in de finale te staan en ik ben er erg trots op." Bekijk de hele persconferentie hierboven. Bekijk ook Roger Federer vs Rafael Nadal: de mooiste rally's op gravel Bekijk deze video » Rafael Nadal verslaat Roger Federer met ruime cijfers en staat in finale Roland Garros Bekijk deze video »
Nieuws :

Morgenmiddag staat Rafael Nadal voor de twaalfde keer in zijn carrière in de finale van Roland Garros. Hij verloor er nog nooit een. "Het is ongelofelijk. Ik had hier niet van kunnen dromen. Maar het gebeurt echt."

Trots
In drie sets wist Nadal gisteren zijn aartsrivaal Roger Federer te verslaan. De Spanjaard lijkt wederom onverslaanbaar op het gravel van Roland Garros en de kans is dan ook groot dat hij er voor de twaalfde keer met de titel vandoor gaat. Het is uniek dat een speler zo vaak hetzelfde grandslamtoernooi wint. Hij kan het zelf dan ook bijna niet geloven. "Maar het gebeurt echt en mijn goal is om door te blijven gaan. Ik probeer om te blijven genieten van het tennis", aldus Nadal. "Het betekent veel voor me om hier weer in de finale te staan en ik ben er erg trots op." Bekijk de hele persconferentie hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rafael Nadal blikt vooruit op twaalfde finale Roland Garros of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: tennis, persconferentie, finale, rafael nadal, roger federer, Roland Garros, video, nadal, trots, goal

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.