Marco van Basten vertelt wie de belangrijkste spelers van Oranje zijn

Marco van Basten vertelt wie de belangrijkste spelers van Oranje zijn

Donderdag speelde Nederland tegen Engeland. De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning door goals van De Ligt, Promes en een eigen doelpunt van Kyle Walker. Marco van Basten vertelt wie hij de beste vond.

De wedstrijd
,,Het was een leuke, boeiende wedstrijd", vertelt Van Basten bij Veronica Inside. ,,Het was erg vermakelijk. Met 3-1 winnen van Engeland is natuurlijk een goede uitslag." Van Basten stelt wel vragen over de Nations League. ,,Het is natuurlijk een nieuw toernooi en ik weet niet in hoeverre dit gelijk is aan een EK of een WK. Tot nu toe is het interessant." Van Basten is wel van mening dat het leuk is om als eerste de Nations League te mogen winnen.

Verdedigend centrum
,,Ik denk dat Virgil van Dijk nu bijzonder goed is. Hij heeft natuurlijk net de Champions League gewonnen met Liverpool en met het Nederlands elftal speelt hij ook uitermate goede partijen", vertelt de oud-voetballer. Daarnaast vindt hij Van Dijk een echte aanvoerder die veel gezag uitstraalt. ,,En met Mathijs de Ligt heeft het Nederlands elftal echt een ijzersterk centrum."

Frenkie de Jong
Van Basten vind onder andere ook Frenkie de Jong ontzettend goed. ,,Het is een geweldige speler. Het is ook een hele belangrijke speler, voor Ajax als voor het Nederlands elftal. Hij zorgt ervoor dat de bal op de juiste manier, op de juiste snelheid, precies op tijd naar de juiste persoon gaat. Daarin speelt hij een hele belangrijke rol."

Bekijk het hele fragment van Veronica Inside hieronder.

Marco van Basten vertelt wie de belangrijkste spelers van Oranje zijn Donderdag speelde Nederland tegen Engeland. De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning door goals van De Ligt, Promes en een eigen doelpunt van Kyle Walker. Marco van Basten vertelt wie hij de beste vond. De wedstrijd,,Het was een leuke, boeiende wedstrijd", vertelt Van Basten bij Veronica Inside. ,,Het was erg vermakelijk. Met 3-1 winnen van Engeland is natuurlijk een goede uitslag." Van Basten stelt wel vragen over de Nations League. ,,Het is natuurlijk een nieuw toernooi en ik weet niet in hoeverre dit gelijk is aan een EK of een WK. Tot nu toe is het interessant." Van Basten is wel van mening dat het leuk is om als eerste de Nations League te mogen winnen. Verdedigend centrum,,Ik denk dat Virgil van Dijk nu bijzonder goed is. Hij heeft natuurlijk net de Champions League gewonnen met Liverpool en met het Nederlands elftal speelt hij ook uitermate goede partijen", vertelt de oud-voetballer. Daarnaast vindt hij Van Dijk een echte aanvoerder die veel gezag uitstraalt. ,,En met Mathijs de Ligt heeft het Nederlands elftal echt een ijzersterk centrum." Frenkie de JongVan Basten vind onder andere ook Frenkie de Jong ontzettend goed. ,,Het is een geweldige speler. Het is ook een hele belangrijke speler, voor Ajax als voor het Nederlands elftal. Hij zorgt ervoor dat de bal op de juiste manier, op de juiste snelheid, precies op tijd naar de juiste persoon gaat. Daarin speelt hij een hele belangrijke rol." Bekijk het hele fragment van Veronica Inside hieronder. Matthijs de Ligt begint de doelpunten te tellen: "Ik ga al richting de tien!" Bekijk deze video » Frenkie de Jong vindt dat de scheidsrechter wel wat vaker voor Nederland mocht fluiten Bekijk deze video »
Voetbal :
Marco van Basten vertelt wie de belangrijkste spelers van Oranje zijn
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco van Basten vertelt wie de belangrijkste spelers van Oranje zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV