Samenvatting Portugal - Nederland (finale Nations League)

Samenvatting Portugal - Nederland (finale Nations League)

Samenvatting Portugal - Nederland (finale Nations League) Alle hoogtepunten Portugal - Nederland Samenvatting Portugal - Nederland (finale Nations League) Bekijk deze video » Portugal - Nederland: 1-0 door Gonçalo Guedes Bekijk deze video » Portugal viert winst eerste Nations League Bekijk deze video » Voorbeschouwing Portugal - Nederland Op zondag 9 juni speelt het Nederlands Elftal de finale van de Nations League tegen Portugal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio do Dragao in Porto. De wedstrijd begint om 20:45 en staat onder leiding van Spaanse scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco. NederlandHet Nederlands elftal kan met een fitte selectie aantreden tegen Portugal. Het team start vol vertrouwen aan de finale. Oranje nam het in de poulefase op tegen het sterke Duitsland en Frankrijk. Alleen de eerste wedstrijd tegen de Fransen werd verloren. Met name in de thuiswedstrijden tegen de Duitsers en de Fransen was het Nederlands elftal oppermachtig. In de halve finale pakte Nederland Engeland met 1-3. Mocht Nederland vanavond winnen van Portugal, winnen ze de Nations League en pakken ze een beker en 1,5 miljoen euro. Mocht Nederland via de kwalificatie niet doorgaan, krijgen ze bij winst een ticket voor de play-offs. Dit betekent niet direct een ticket voor het EK. PortugalDe Portugezen wonnen hun halve finale met 3-1 van Zwitserland, dankzij een hattrick van Cristiano Ronaldo. Nations LeagueMocht Nederland de Nations League winnen, dan krijgt het naast een beker ook een flink geldbedrag. De winnaar van de Nations League krijgt geen directe ticket voor het EK. Met het bereiken van de halve finale door eerste te worden in de poule is Oranje wel verzekerd van de play-offs voor een EK ticket. Het spelen van play-offs is alleen noodzakelijk wanneer Nederland niet via de reguliere EK kwalificatie zich weet te plaatsen. Opstelling NederlandCillessen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon, Wijnaldum, De Jong; Bergwijn, Memphis, Babel. Opstelling PortugalPatrício; Semedo, Fonte, Dias, Guerreiro; Danilo, William, Fernandes; Guedes, Silva, C. Ronaldo. De gehele samenvatting van Portugal - Nederland zie je hier. Ook alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Portugal in de Nations League zijn hier te zien.
Samenvatting :

Alle hoogtepunten Portugal - Nederland

Voorbeschouwing Portugal - Nederland

Op zondag 9 juni speelt het Nederlands Elftal de finale van de Nations League tegen Portugal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio do Dragao in Porto. De wedstrijd begint om 20:45 en staat onder leiding van Spaanse scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco.

Nederland
Het Nederlands elftal kan met een fitte selectie aantreden tegen Portugal. Het team start vol vertrouwen aan de finale. Oranje nam het in de poulefase op tegen het sterke Duitsland en Frankrijk. Alleen de eerste wedstrijd tegen de Fransen werd verloren. Met name in de thuiswedstrijden tegen de Duitsers en de Fransen was het Nederlands elftal oppermachtig. In de halve finale pakte Nederland Engeland met 1-3. Mocht Nederland vanavond winnen van Portugal, winnen ze de Nations League en pakken ze een beker en 1,5 miljoen euro. Mocht Nederland via de kwalificatie niet doorgaan, krijgen ze bij winst een ticket voor de play-offs. Dit betekent niet direct een ticket voor het EK.

Portugal
De Portugezen wonnen hun halve finale met 3-1 van Zwitserland, dankzij een hattrick van Cristiano Ronaldo.

Nations League
Mocht Nederland de Nations League winnen, dan krijgt het naast een beker ook een flink geldbedrag. De winnaar van de Nations League krijgt geen directe ticket voor het EK. Met het bereiken van de halve finale door eerste te worden in de poule is Oranje wel verzekerd van de play-offs voor een EK ticket. Het spelen van play-offs is alleen noodzakelijk wanneer Nederland niet via de reguliere EK kwalificatie zich weet te plaatsen.

Opstelling Nederland
Cillessen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon, Wijnaldum, De Jong; Bergwijn, Memphis, Babel.

Opstelling Portugal
Patrício; Semedo, Fonte, Dias, Guerreiro; Danilo, William, Fernandes; Guedes, Silva, C. Ronaldo.

De gehele samenvatting van Portugal - Nederland zie je hier. Ook alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Portugal in de Nations League zijn hier te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Portugal - Nederland (finale Nations League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: portugal, nederland, finale, samenvatting, nations league


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV