Married At First Sight: Milly en Joost over het succes van hun huwelijk

Married At First Sight: Milly en Joost over het succes van hun huwelijk

Slechts één van de vijf koppels uit Married at First Sight blijft, voorlopig althans, getrouwd. Milly en Joost praten over hun deelname aan het programma bij RTL Boulevard: "Het was heel heftig."

Last van camera's
Milly: Ik vond het heel heftig maar ook heel leuk." Het is natuurlijk ook niet niks, om elkaar voor het eerst te zien op het altaar, zoals gebeurt in het trouwprogramma. Joost: "Op de bruiloft leer je daarnaast ook direct je hele schoonfamile kennen." Het stel geeft aan het lastig gevonden te hebben dat er overal camera's bij waren.

Lat-relatie
Hoe gaat het nu met ze? Het stelt woont nog niet samen maar gaat wel vaak naar elkaar toe. "We hebben gewoon een normale relatie, zoals ieder ander. En daarbij horen zeker zeker ook irritaties." Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina.

<em>Married At First Sight</em>: Milly en Joost over het succes van hun huwelijk Slechts één van de vijf koppels uit Married at First Sight blijft, voorlopig althans, getrouwd. Milly en Joost praten over hun deelname aan het programma bij RTL Boulevard: "Het was heel heftig." Last van camera'sMilly: Ik vond het heel heftig maar ook heel leuk." Het is natuurlijk ook niet niks, om elkaar voor het eerst te zien op het altaar, zoals gebeurt in het trouwprogramma. Joost: "Op de bruiloft leer je daarnaast ook direct je hele schoonfamile kennen." Het stel geeft aan het lastig gevonden te hebben dat er overal camera's bij waren. Married At First Sight 4 maanden later: ook Peter en Paul uit elkaar Bekijk deze video » Lat-relatieHoe gaat het nu met ze? Het stelt woont nog niet samen maar gaat wel vaak naar elkaar toe. "We hebben gewoon een normale relatie, zoals ieder ander. En daarbij horen zeker zeker ook irritaties." Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina. Bekijk ook Married At First Sight: Joost en Milly worden bijna uit boot geduwd Bekijk deze video » Married At First Sight: wie blijven er getrouwd? Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Milly en Joost over het succes van hun huwelijk
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Milly en Joost over het succes van hun huwelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV