BREAKING NEWS: Helikopter crasht in wolkenkrabber New York

BREAKING NEWS: Helikopter crasht in wolkenkrabber New York

BREAKING NEWS: Helikopter crasht in wolkenkrabber <em>New York</em> Bij een helikoptercrash in New York is een dode gevallen. De helikopter stortte naar alle waarschijnlijkheid neer toen de piloot een noodlandig probeerde te maken op een gebouw. De helikopter crashte op een gebouw in Seventh Avenue en vatte vervolgens vlam. De piloot heeft de crash niet overleefd. Er zijn inmiddels veel hulpdiensten ter plaatse om de brand te doven. Bekijk de beelden hierboven. BREAKING NEWS: Toren Notre Dame stort in Bekijk deze video » BREAKING NEWS: Meghan Markle is bevallen van een jongen! Bekijk deze video »
Nieuws :
BREAKING NEWS: Helikopter crasht in wolkenkrabber New York

Bij een helikoptercrash in New York is een dode gevallen. De helikopter stortte naar alle waarschijnlijkheid neer toen de piloot een noodlandig probeerde te maken op een gebouw.

De helikopter crashte op een gebouw in Seventh Avenue en vatte vervolgens vlam. De piloot heeft de crash niet overleefd. Er zijn inmiddels veel hulpdiensten ter plaatse om de brand te doven.

Bekijk de beelden hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BREAKING NEWS: Helikopter crasht in wolkenkrabber New York of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV