Helikopter crash New York: beelden minuut voor crash

Helikopter crash New York: beelden minuut voor crash

Bij een helikoptercrash in Manhatten in New York is er minstens één dode gevallen. De piloot probeerde naar alle waarschijnlijk een noodlanding te maken op een gebouw, maar slaagde hier niet in.

Op beelden is te zien dat de piloot veel moeite had om zijn helikopter onder controle te houden. De helikopter belandt in een duikvlucht en verdwijnt in de wolken. Vlak na deze opname is de helikopter gecrashed.

Een oorzaak van de crash is nog niet duidelijk.

Bekijk het fragment hieronder.

<em>Helikopter crash New York</em>: beelden minuut voor crash Bij een helikoptercrash in Manhatten in New York is er minstens één dode gevallen. De piloot probeerde naar alle waarschijnlijk een noodlanding te maken op een gebouw, maar slaagde hier niet in. Op beelden is te zien dat de piloot veel moeite had om zijn helikopter onder controle te houden. De helikopter belandt in een duikvlucht en verdwijnt in de wolken. Vlak na deze opname is de helikopter gecrashed. Een oorzaak van de crash is nog niet duidelijk. Bekijk het fragment hieronder. BREAKING NEWS: Helikopter crasht in wolkenkrabber New York Bekijk deze video » LIVE: helicopter die crasht in New York Bekijk deze video »
Nieuws :
Helikopter crash New York: beelden minuut voor crash

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Helikopter crash New York: beelden minuut voor crash of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV