Johan Derksen: 'Ik vind Memphis Depay een gekkie'

Johan Derksen: 'Ik vind Memphis Depay een gekkie'

Onlangs verscheen er een biografie over Memphis Depay. De voetballer heeft een omstreden jeugd gehad. Dat maakt Johan Derksen niets uit: hij blijft het een gekkie vinden.

,,Je moest eens weten wat een lastige jeugd ik gehad heb", vertelt Derksen. ,,Dat speelt geen rol in je verdere leven." Depay groeide op in een pleeggezin met zeventien kinderen en een afwezige vader. ,,Ik gun het niemand toe en Memphis ook niet, maar ik mag toch constateren dat er bij Pauw een idioot zit te babbelen?"

Wilfred Genee vertelt dat er bij Pauw voor hem een eerlijke en open jongen zat te praten. ,,Ik weet het niet, ik blijf het een gekkie vinden", reageert Derksen.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Johan Derksen: 'Ik vind Memphis Depay een gekkie' Onlangs verscheen er een biografie over Memphis Depay. De voetballer heeft een omstreden jeugd gehad. Dat maakt Johan Derksen niets uit: hij blijft het een gekkie vinden. ,,Je moest eens weten wat een lastige jeugd ik gehad heb", vertelt Derksen. ,,Dat speelt geen rol in je verdere leven." Depay groeide op in een pleeggezin met zeventien kinderen en een afwezige vader. ,,Ik gun het niemand toe en Memphis ook niet, maar ik mag toch constateren dat er bij Pauw een idioot zit te babbelen?" Wilfred Genee vertelt dat er bij Pauw voor hem een eerlijke en open jongen zat te praten. ,,Ik weet het niet, ik blijf het een gekkie vinden", reageert Derksen. Bekijk het hele fragment hieronder. Bekijk ook Frenkie de Jong vindt dat de scheidsrechter wel wat vaker voor Nederland mocht fluiten Bekijk deze video » Marco van Basten vertelt wie de belangrijkste spelers van Oranje zijn Bekijk deze video »
Talkshow :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: 'Ik vind Memphis Depay een gekkie' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: omstreden, biografie, pleeggezin, memphis depay, voetballer, veronica, fragment, gekkie, johan derksen, video, kinderen, jeugd, wilfred genee, vader, veronica inside, pauw


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV