Married At First Sight 4 maanden later: ook Peter en Paul uit elkaar

Married At First Sight 4 maanden later: ook Peter en Paul uit elkaar

Married At First Sight 4 maanden later: ook Peter en Paul uit elkaar Het is vier maanden nadat de laatste opnames van Married At First Sight hebben plaatsgevonden. We zagen gisterenavond al dat Joost en Milly nog altijd heel blij met elkaar zijn maar hoe is het de anderen vergaan? Peter en Paul uit elkaarInmiddels is bekend geworden dat ook het huwelijk van Peter en Paul, dat eerst goed leek te gaan, alsnog gestrand is. Peter: "Het is een onwijs aardige kerel, ik kan ook helemaal niets negatiefs verzinnen over hem." Toch koos hij er uiteindelijk voor om niet samen verder te gaan. Bekijk het fragment hierboven. De hele uitzending is via Videoland te bekijken. Bekijk ook Married At First Sight: Peter gaat onderuit tijdens het surfen Bekijk deze video » Married At First Sight: wie blijven er getrouwd? Bekijk deze video » Married At First Sight: Milly en Joost over het succes van hun huwelijk Bekijk deze video »
TV :

Het is vier maanden nadat de laatste opnames van Married At First Sight hebben plaatsgevonden. We zagen gisterenavond al dat Joost en Milly nog altijd heel blij met elkaar zijn maar hoe is het de anderen vergaan?

Peter en Paul uit elkaar
Inmiddels is bekend geworden dat ook het huwelijk van Peter en Paul, dat eerst goed leek te gaan, alsnog gestrand is. Peter: "Het is een onwijs aardige kerel, ik kan ook helemaal niets negatiefs verzinnen over hem." Toch koos hij er uiteindelijk voor om niet samen verder te gaan. Bekijk het fragment hierboven. De hele uitzending is via Videoland te bekijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight 4 maanden later: ook Peter en Paul uit elkaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV