Martin Garrix vanuit ziekenhuis: 'Blij dat operatie goed is gegaan'

Martin Garrix vanuit ziekenhuis: 'Blij dat operatie goed is gegaan'

Martin Garrix vanuit ziekenhuis: 'Blij dat operatie goed is gegaan' Martin Garrix is dolblij dat zijn operatie erop zit en dat deze goed is verlopen. De dj stuurt zelfs een videoboodschap aan zijn fans vanuit het ziekenhuis, zo is te zien in bovenstaande video. Suf door narcoseMartin heeft in de video nog wel een beetje moeite met praten, wellicht was hij nog niet lang wakker na de narcose. Maar na twee pogingen lukt het de dj om mede te delen dat de operatie heel goed is verlopen en dat hij daar blij om is. Optredens geannuleerdGarrix raakte eind mei geblesseerd aan zijn enkel tijdens een optreden in Las Vegas. Hij was genoodzaakt om vanwege deze operatie een aantal optredens af te zeggen. Martin Garrix is woest: hij voelt zich misbruikt door platenmaatschappij Bekijk deze video »
Entertainment :

Martin Garrix is dolblij dat zijn operatie erop zit en dat deze goed is verlopen. De dj stuurt zelfs een videoboodschap aan zijn fans vanuit het ziekenhuis, zo is te zien in bovenstaande video.

Suf door narcose
Martin heeft in de video nog wel een beetje moeite met praten, wellicht was hij nog niet lang wakker na de narcose. Maar na twee pogingen lukt het de dj om mede te delen dat de operatie heel goed is verlopen en dat hij daar blij om is.

Optredens geannuleerd
Garrix raakte eind mei geblesseerd aan zijn enkel tijdens een optreden in Las Vegas. Hij was genoodzaakt om vanwege deze operatie een aantal optredens af te zeggen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martin Garrix vanuit ziekenhuis: 'Blij dat operatie goed is gegaan' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ziekenhuis, operatie, videoboodschap, las vegas, narcose, dolblij, video, Martin Garrix, optreden, fans, geannuleerd


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV