Henk Otten bij installatie Eerste Kamer: "Thierry en ik hebben wel minder contact"

Henk Otten bij installatie Eerste Kamer: "Thierry en ik hebben wel minder contact"

Henk Otten bij installatie Eerste Kamer: "Thierry en ik hebben wel minder contact" Henk Otten is vandaag geïnstalleerd als senator voor Forum voor Democratie. De meest besproken FVD'er van de afgelopen maanden heeft sinds zijn ruzie met partijleider Thierry Baudet zijn gezicht weinig laten zien bij de partij. Hij vooral veel rust genomen en tijd doorgebracht met zijn gezin. "We (Thierry Baudet en hij) hebben nog wel contact maar veel minder dan vroeger. Ik heb niet de leukste periode gehad, maar politiek is hard. Ik kijk nu liever vooruit, naar de tijd in de Eerste Kamer." FVD wil overigens ook de Kamervoorzitter leveren. Of dit nog steeds de veelbesproken Toine Beukering wordt, is nog niet bekend. Theo Hiddema: Henk Otten moet spijt betuigen aan Thierry Baudet Bekijk deze video » Thierry Baudet over Henk Otten Bekijk deze video »
Politiek :
Henk Otten bij installatie Eerste Kamer: "Thierry en ik hebben wel minder contact"

Henk Otten is vandaag geïnstalleerd als senator voor Forum voor Democratie. De meest besproken FVD'er van de afgelopen maanden heeft sinds zijn ruzie met partijleider Thierry Baudet zijn gezicht weinig laten zien bij de partij.

Hij vooral veel rust genomen en tijd doorgebracht met zijn gezin. "We (Thierry Baudet en hij) hebben nog wel contact maar veel minder dan vroeger. Ik heb niet de leukste periode gehad, maar politiek is hard. Ik kijk nu liever vooruit, naar de tijd in de Eerste Kamer."

FVD wil overigens ook de Kamervoorzitter leveren. Of dit nog steeds de veelbesproken Toine Beukering wordt, is nog niet bekend.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Henk Otten bij installatie Eerste Kamer: "Thierry en ik hebben wel minder contact" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV