Samenvatting Nederland - Nieuw Zeeland (poulefase WK Vrouwenvoetbal)

Samenvatting Nederland - Nieuw Zeeland (poulefase WK Vrouwenvoetbal)

Alle hoogtepunten Nederland - Nieuw Zeeland

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Nieuw Zeeland in de eerste poulewedstrijd van het WK Vrouwenvoetbal. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Nederland - Nieuw Zeeland

Op dinsdag 11 juni speelt Nederland de eerste poulewedstrijd van het WK Vrouwenvoetbal tegen Nieuw Zeeland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Océane in Le Havre. De wedstrijd begint om 15.00 en staat onder leiding van Edina Alves Batista.

Nederland
De OranjeLeeuwinnen zijn klaar voor het avontuur in Frankrijk. Na een verpletterende overwinning op Australië in de uitzwaaiwedstrijd begint Nederland vandaag met de (bijna) sterkst mogelijke opstelling. Kika van Es is op tijd hersteld van haar handblessure om te starten. Alleen Anouk Dekker start niet, zij heeft een schorsing na de laatste play-offswedstrijd tegen Zwitserland.

Nieuw Zeeland
Volgens de bondscoach van de Nieuw-Zeelandse formatie is alles mogelijk tegen Nederland: "Wij hebben niet de beste spelers op dit WK, maar samen zijn we tot veel in staat", is Riley ambitieus. "Als we de aanvallers van Nederland in toom houden dan kan er dinsdag iets moois gebeuren. Dat zou de kers op de taart zijn na onze wederopstanding in de afgelopen maanden."

Opstelling Nederland
Van Veenendaal; Van Es, Bloothworth, Van der Gragt, Van Lunteren; Spitse, Van de Donk, Groenen; Martens, Miedema, Van de Sanden.

Opstelling Nieuw Zeeland
Nayler; Percival, Bott, Stott, Riley, Erceg, Gregorius, Hassett, White, Bowen, Chance.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Nieuw Zeeland in het WK Vrouwenvoetbal.

Samenvatting Nederland - Nieuw Zeeland (poulefase WK Vrouwenvoetbal) Alle hoogtepunten Nederland - Nieuw Zeeland Samenvatting Nederland - Nieuw Zeeland (poulefase WK Vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Nieuw Zeeland - Nederland: Grote kans Miedema, keeper redt Bekijk deze video » Nieuw Zeeland - Nederland 0-1 door Jill Roord Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Nederland en Nieuw Zeeland in de eerste poulewedstrijd van het WK Vrouwenvoetbal. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Nederland - Nieuw Zeeland Op dinsdag 11 juni speelt Nederland de eerste poulewedstrijd van het WK Vrouwenvoetbal tegen Nieuw Zeeland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Océane in Le Havre. De wedstrijd begint om 15.00 en staat onder leiding van Edina Alves Batista. NederlandDe OranjeLeeuwinnen zijn klaar voor het avontuur in Frankrijk. Na een verpletterende overwinning op Australië in de uitzwaaiwedstrijd begint Nederland vandaag met de (bijna) sterkst mogelijke opstelling. Kika van Es is op tijd hersteld van haar handblessure om te starten. Alleen Anouk Dekker start niet, zij heeft een schorsing na de laatste play-offswedstrijd tegen Zwitserland. Samenvatting Nederland - Australië (OranjeLeeuwinnen uitzwaaiwedstrijd) Bekijk deze video » Nieuw ZeelandVolgens de bondscoach van de Nieuw-Zeelandse formatie is alles mogelijk tegen Nederland: "Wij hebben niet de beste spelers op dit WK, maar samen zijn we tot veel in staat", is Riley ambitieus. "Als we de aanvallers van Nederland in toom houden dan kan er dinsdag iets moois gebeuren. Dat zou de kers op de taart zijn na onze wederopstanding in de afgelopen maanden." Opstelling NederlandVan Veenendaal; Van Es, Bloothworth, Van der Gragt, Van Lunteren; Spitse, Van de Donk, Groenen; Martens, Miedema, Van de Sanden. Opstelling Nieuw ZeelandNayler; Percival, Bott, Stott, Riley, Erceg, Gregorius, Hassett, White, Bowen, Chance. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Nederland en Nieuw Zeeland in het WK Vrouwenvoetbal.
Samenvatting :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Nieuw Zeeland (poulefase WK Vrouwenvoetbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV