Gerard Joling zweet in sportschool na bezoek McDonald's

Gerard Joling zweet in sportschool na bezoek McDonald's

Gerard Joling zweet in sportschool na bezoek McDonald's Gerard Joling heeft niet lang kunnen nagenieten van zijn bezoek aan fastfoodketen McDonald's. De zanger heeft behoorlijk wat naar binnen gewerkt, en moet het van zichzelf daarom bezuren in de sportschool. Big Mac, milkshake, bak mayonaise…"Voor het eerst in twee maanden een dikke vette Big Mac gegeten, een milkshake, een gewone cola, geen light, en lekkere zoete aardappels met een bak mayonaise", somt Joling op in bovenstaande video. "Geertje voelt z'n eigen weer schuldig." Joling is al goed op weg om alle calorieën weer te verbranden, de zanger leeft zich behoorlijk uit in de gym. Moeder Gerard Joling opgelicht Bekijk deze video » Eerste beelden Toppers in Concert 2019 Bekijk deze video »
Entertainment :

Gerard Joling heeft niet lang kunnen nagenieten van zijn bezoek aan fastfoodketen McDonald's. De zanger heeft behoorlijk wat naar binnen gewerkt, en moet het van zichzelf daarom bezuren in de sportschool.

Big Mac, milkshake, bak mayonaise…
"Voor het eerst in twee maanden een dikke vette Big Mac gegeten, een milkshake, een gewone cola, geen light, en lekkere zoete aardappels met een bak mayonaise", somt Joling op in bovenstaande video. "Geertje voelt z'n eigen weer schuldig." Joling is al goed op weg om alle calorieën weer te verbranden, de zanger leeft zich behoorlijk uit in de gym.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling zweet in sportschool na bezoek McDonald's of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: cola, gerard joling, aardappels, schuldig, sportschool, video, zanger, big, big mac


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV