Enzo Knol geeft zichzelf Lamborghini als verjaardagscadeau

Enzo Knol geeft zichzelf Lamborghini als verjaardagscadeau

Enzo Knol geeft zichzelf Lamborghini als verjaardagscadeau Enzo Knol heeft zichzelf een peperduur verjaardagscadeau gegeven, hij laat via Instagram zijn nieuwste aankoop zien. Het is niets minder dan een super-de-luxe Lamborghini Urus. De Youtuber is dolblij met zijn nieuwe speeltje. Nog veel vette beeldenKnol belooft dat deze video over de ‘Lambo’ pas een voorproefje is en dat er nog veel meer vette beelden aankomen. De Lamborghini Urus kost doorgaans zo’n 300.000 euro. Enzo werd zaterdag 26 jaar en heeft inmiddels ruim 2,2 miljoen volgers op Youtube. Vlogger Enzo Knol: 'Personage Angry Birds lijkt heel veel op mij' Bekijk deze video » Ruud Zwaan en Dionne Slagter (Onnedi) zijn een stelletje Bekijk deze video »
Entertainment :

Enzo Knol heeft zichzelf een peperduur verjaardagscadeau gegeven, hij laat via Instagram zijn nieuwste aankoop zien. Het is niets minder dan een super-de-luxe Lamborghini Urus. De Youtuber is dolblij met zijn nieuwe speeltje.

Nog veel vette beelden
Knol belooft dat deze video over de ‘Lambo’ pas een voorproefje is en dat er nog veel meer vette beelden aankomen. De Lamborghini Urus kost doorgaans zo’n 300.000 euro. Enzo werd zaterdag 26 jaar en heeft inmiddels ruim 2,2 miljoen volgers op Youtube.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Enzo Knol geeft zichzelf Lamborghini als verjaardagscadeau of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: lamborghini, aankoop, enzo knol, dolblij, video, zon, youtuber


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV