Chateau Meiland: Martien spreekt Frans op geheel eigen wijze

Chateau Meiland: Martien spreekt Frans op geheel eigen wijze

Chateau Meiland: Martien spreekt Frans op geheel eigen wijze Martien doet voor zijn Chateau Meiland zijn uiterste best om te communiceren met de Fransen. Zijn woordenschat is echter nog niet helemaal optimaal, maar hij doet zijn uiterste best om bijvoorbeeld een van de Franse werklieden een drankje aan te bieden in zijn eigen taal. Dit levert een Frans gesprek op, geheel op Martien's eigen wijze, zo is te zien in bovenstaande video. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Chateau Meiland: Erica en Martien hebben geen seks meer Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien klust, gilt en vloekt erop los Bekijk deze video »
TV :

Martien doet voor zijn Chateau Meiland zijn uiterste best om te communiceren met de Fransen. Zijn woordenschat is echter nog niet helemaal optimaal, maar hij doet zijn uiterste best om bijvoorbeeld een van de Franse werklieden een drankje aan te bieden in zijn eigen taal. Dit levert een Frans gesprek op, geheel op Martien's eigen wijze, zo is te zien in bovenstaande video.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien spreekt Frans op geheel eigen wijze of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: taal, sbs, tv-programma, fransen, martien, video, sbs 6, gesprek, terugkijken, chateau meiland


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV