Paniek bij De Roelvinkjes als ze op vijf kinderen moeten passen

Paniek bij De Roelvinkjes als ze op vijf kinderen moeten passen

Paniek bij <em>De Roelvinkjes</em> als ze op vijf kinderen moeten passen In De Roelvinkjes Passen Op De Winkel neemt de familie Roelvink alle uitdagingen aan. Om Fabian en Rowena te helpen, passen ze daarom op hun vijf kinderen. Hysterische toestandenDe kindjes zijn tussen de 2 maanden en 7 jaar oud, dus de Roelvinkjes moeten flink aan de bak met luiers, eten, drinken en speelgoed. In bovenstaand fragment zie je een fractie van de hysterische toestand die dit teweeg brengt. Vanavond is de hele uitzending te zien. De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv. Donny en Dave Roelvink ontroerd door eenzame ouderen Bekijk deze video » Dave Roelvink is grote grappenmaker in slagerij Bekijk deze video »
TV :
Paniek bij De Roelvinkjes als ze op vijf kinderen moeten passen

In De Roelvinkjes Passen Op De Winkel neemt de familie Roelvink alle uitdagingen aan. Om Fabian en Rowena te helpen, passen ze daarom op hun vijf kinderen.

Hysterische toestanden
De kindjes zijn tussen de 2 maanden en 7 jaar oud, dus de Roelvinkjes moeten flink aan de bak met luiers, eten, drinken en speelgoed. In bovenstaand fragment zie je een fractie van de hysterische toestand die dit teweeg brengt. Vanavond is de hele uitzending te zien.

De Roelvinkjes Passen Op De Winkel is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paniek bij De Roelvinkjes als ze op vijf kinderen moeten passen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV