Milieuactivisten Extinction Rebellion verstoren vergadering Tweede Kamer

Milieuactivisten Extinction Rebellion verstoren vergadering Tweede Kamer

Milieuactivisten Extinction Rebellion verstoren vergadering Tweede Kamer Milieuactivisten hebben een vergadering van de Tweede Kamer behoorlijk verstoord. Demonstranten van Extinction Rebellion vroegen de aandacht vanaf de publieke tribune. Aanpak klimaatveranderingExtinction Rebellion wil dat de klimaatverandering steviger wordt aangepakt. De activisten zijn na de actie, waarbij ze spandoeken tevoorschijn toverden, door de beveiliging van de tribune verwijderd. Dat is te zien in bovenstaande video. Jongeren 'vallen dood neer' voor klimaatverandering Bekijk deze video » Verschrikkelijke beelden in Our Planet: 'Met de neus op de feiten gedrukt' Bekijk deze video »
Politiek :

Milieuactivisten hebben een vergadering van de Tweede Kamer behoorlijk verstoord. Demonstranten van Extinction Rebellion vroegen de aandacht vanaf de publieke tribune.

Aanpak klimaatverandering
Extinction Rebellion wil dat de klimaatverandering steviger wordt aangepakt. De activisten zijn na de actie, waarbij ze spandoeken tevoorschijn toverden, door de beveiliging van de tribune verwijderd. Dat is te zien in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Milieuactivisten Extinction Rebellion verstoren vergadering Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: protest, actie, beveiliging, tweede kamer, kamer, demonstranten, activisten, vergadering, klimaatverandering, tribune, verstoord, video


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV