Kiki Bertens opgelucht en blij na winst in Rosmalen

Kiki Bertens opgelucht en blij na winst in Rosmalen

<em>Kiki Bertens</em> opgelucht en blij na winst in Rosmalen Kiki Bertens heeft in Rosmalen haar eerste partij makkelijk gewonnen van Johanna Larsson. Dat was een hele opluchting voor Bertens, de Nederlandse heeft de graswedstrijd gewonnen met 6-3, 6-1. Omgaan met drukDe tennisster voelde druk, onder meer omdat ze voor haar thuispubliek speelde. "Maar ik ben blij met hoe ik het gedaan heb vandaag", vertelt Bertens. "Gewoon lekker inkomen en hopelijk de tweede ronde weer een mooie wedstrijd." Bekijk het hele interview hierboven. Kiki Bertens moet met tranen in de ogen opgeven op Roland Garros Bekijk deze video » Coach Raemon Sluiter over opgave Kiki Bertens: "Komt keihard aan" Bekijk deze video »
Tennis :
Kiki Bertens opgelucht en blij na winst in Rosmalen

Kiki Bertens heeft in Rosmalen haar eerste partij makkelijk gewonnen van Johanna Larsson. Dat was een hele opluchting voor Bertens, de Nederlandse heeft de graswedstrijd gewonnen met 6-3, 6-1.

Omgaan met druk
De tennisster voelde druk, onder meer omdat ze voor haar thuispubliek speelde. "Maar ik ben blij met hoe ik het gedaan heb vandaag", vertelt Bertens. "Gewoon lekker inkomen en hopelijk de tweede ronde weer een mooie wedstrijd." Bekijk het hele interview hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens opgelucht en blij na winst in Rosmalen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV