Patricia Paay kreeg undercoveragenten aan deur

Patricia Paay kreeg undercoveragenten aan deur

Patricia Paay heeft undercoveragenten voor haar deur gehad voor het onderzoek naar de Brabantse kluisjesroof. Paay heeft echter niets met de zaak te maken.

Volgens de advocaten van de verdachten kwamen de agenten aan de deur omdat Paay het huis van een van de verdachten heeft gekocht. De agenten deden zich voor als criminelen en vroegen naar een witgouden ring. Paay reageerde: ,,Ik weet niet of je kunt lezen maar ik heb alleen het huis gekocht."

Het OM stelt dat dit voorval echter nooit heeft plaatsgevonden.

Bekijk de hele video hieronder.

<em>Patricia Paay</em> kreeg undercoveragenten aan deur Patricia Paay heeft undercoveragenten voor haar deur gehad voor het onderzoek naar de Brabantse kluisjesroof. Paay heeft echter niets met de zaak te maken. Volgens de advocaten van de verdachten kwamen de agenten aan de deur omdat Paay het huis van een van de verdachten heeft gekocht. De agenten deden zich voor als criminelen en vroegen naar een witgouden ring. Paay reageerde: ,,Ik weet niet of je kunt lezen maar ik heb alleen het huis gekocht." Het OM stelt dat dit voorval echter nooit heeft plaatsgevonden. Bekijk de hele video hieronder. Patricia Paay blikt terug op heftige periode: 'Ik had geen controle meer' Bekijk deze video » Patty Brard wil documentaire over wederopstanding Patricia Paay Bekijk deze video »
TV :
Patricia Paay kreeg undercoveragenten aan deur
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Patricia Paay kreeg undercoveragenten aan deur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV