Koning Willem-Alexander steekt hand in bak met larven

Koning Willem-Alexander steekt hand in bak met larven

Koning Willem-Alexander steekt hand in bak met larven Bij een bezoek aan een nieuwe insectenkwekerij in Bergen Op Zoom stak Koning Willem-Alexander zonder twijfel zijn hand in een bak met larven. De larven worden gekweekt als voedsel voor onder andere kippen en vis. Dat levert veel winst op. Het bedrijf uit Bergen Op Zoom is dan ook de grootste ter wereld in deze business. Bekijk de beelden hierboven. Willem-Alexander en Máxima doen rondje Betuwe Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander steekt handen uit de mouwen in insectenkwekerij Bekijk deze video »
Entertainment :

Bij een bezoek aan een nieuwe insectenkwekerij in Bergen Op Zoom stak Koning Willem-Alexander zonder twijfel zijn hand in een bak met larven.

De larven worden gekweekt als voedsel voor onder andere kippen en vis. Dat levert veel winst op. Het bedrijf uit Bergen Op Zoom is dan ook de grootste ter wereld in deze business.

Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander steekt hand in bak met larven of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: koning, koning willem alexander, voedsel, bergen op zoom, insecten, larven, kippen, bergen, zoom, overgave, vis, bang, winst

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.