Mannen Veronica Inside over einde eerste seizoen

Mannen Veronica Inside over einde eerste seizoen

De laatste uitzending van het eerste seizoen van Veronica Inside zit erop. Dat vinden de mannen maar niets. Ze willen nog veel langer door.

René van der Gijp
René is helemaal niet blij dat het programma nu even van de buis is. ,,Ik vind het wel lekker elke maandag en vrijdag. Dan heb ik tenminste iets om naar uit te kijken", zegt René van der Gijp. ,,Nu heb ik een hele lege week. Dat schiet ook niet op."

Wilfred Genee
Het is reuze meegevallen om onder de vleugels van John de Mol te werken vertelt Wilfred Genee. ,,Ik vind dat het lekker is gelopen. Als je kijkt naar Johan, hij is al 98 en nog hij is nog steeds geliefd onder de jeugdige kijkers. Dat is wel bijzonder."

Johan Derksen
Johan Derksen is het allemaal een beetje zat. ,,Ik ben niet van plan om ze deze zomer op te gaan zoeken."

Bekijk de hele video hieronder.

Mannen Veronica Inside over einde eerste seizoen De laatste uitzending van het eerste seizoen van Veronica Inside zit erop. Dat vinden de mannen maar niets. Ze willen nog veel langer door. René van der GijpRené is helemaal niet blij dat het programma nu even van de buis is. ,,Ik vind het wel lekker elke maandag en vrijdag. Dan heb ik tenminste iets om naar uit te kijken", zegt René van der Gijp. ,,Nu heb ik een hele lege week. Dat schiet ook niet op." Wilfred GeneeHet is reuze meegevallen om onder de vleugels van John de Mol te werken vertelt Wilfred Genee. ,,Ik vind dat het lekker is gelopen. Als je kijkt naar Johan, hij is al 98 en nog hij is nog steeds geliefd onder de jeugdige kijkers. Dat is wel bijzonder." Johan DerksenJohan Derksen is het allemaal een beetje zat. ,,Ik ben niet van plan om ze deze zomer op te gaan zoeken." Bekijk de hele video hieronder. Johan Derksen: 'Ik vind Memphis Depay een gekkie' Bekijk deze video » René van der Gijp over Neymar: "Het is ook een lul" Bekijk deze video »
TV :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mannen Veronica Inside over einde eerste seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: uitzending, zomer, talpa, john de mol, veronica, johan derksen, video, wilfred genee, mannen, evaluatie, kijken, de mol, seizoen, veronica inside

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.