Frank Lammers over zijn stagedive Pinkpop

Frank Lammers over zijn stagedive Pinkpop

<em>Frank Lammers</em> over zijn stagedive Pinkpop Frank Lammers ging deze week viral na zijn poging tot stagediven op Pinkpop. Dat mislukte in de eerste poging maar al snel werd Lammers opgetild en kon hij crowdsurfen. StagediveLammers zong als zijn alter ego Ferry Bouman mee met vrienden Rowwen Hèze. In zijn enthousiasme wilde de artiest stagediven maar dat slaagde niet. ,,Ik dacht van tevoren: het zou best eens kunnen dat ik dat zou doen. Ik had mijn telefoon en portemonnee al aan mijn dochter gegeven", vertelt Lammers. ,,Ik dacht: ik sta hier toch nooit meer dus het is nu of nooit." De valLammers: ,,Het was toch iets verder dan ik dacht. Ik ben niet op de grond gevallen, ik ben keurig opgevangen. Ik ben alleen nogal zwaar dus ik zakte er een beetje doorheen." Lammers stootte wel zijn schenen tegen de ijzeren hekken. ,,Dat was niet heel lekker", lacht hij. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Marco Borsato over zijn eerste keer Pinkpop Bekijk deze video » Duncan Laurence over zijn optreden op Pinkpop Bekijk deze video »
Entertainment :
Frank Lammers over zijn stagedive Pinkpop

Frank Lammers ging deze week viral na zijn poging tot stagediven op Pinkpop. Dat mislukte in de eerste poging maar al snel werd Lammers opgetild en kon hij crowdsurfen.

Stagedive
Lammers zong als zijn alter ego Ferry Bouman mee met vrienden Rowwen Hèze. In zijn enthousiasme wilde de artiest stagediven maar dat slaagde niet. ,,Ik dacht van tevoren: het zou best eens kunnen dat ik dat zou doen. Ik had mijn telefoon en portemonnee al aan mijn dochter gegeven", vertelt Lammers. ,,Ik dacht: ik sta hier toch nooit meer dus het is nu of nooit."

De val
Lammers: ,,Het was toch iets verder dan ik dacht. Ik ben niet op de grond gevallen, ik ben keurig opgevangen. Ik ben alleen nogal zwaar dus ik zakte er een beetje doorheen." Lammers stootte wel zijn schenen tegen de ijzeren hekken. ,,Dat was niet heel lekker", lacht hij.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frank Lammers over zijn stagedive Pinkpop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV