59-jarige vrouw bijna ontvoerd in Vlijmen

59-jarige vrouw bijna ontvoerd in Vlijmen

59-jarige vrouw bijna ontvoerd in Vlijmen Een 59-jarige vrouw werd op de Moerputtenweg in Vlijmen bijna ontvoerd door een kale man. De vrouw wist ternauwernood te ontsnappen. De man wordt nog gezocht. De vrouw was op weg naar haar werk in 's-Hertogenbosch waarbij er een auto haar bijna aanreed. ,,Ik week uit de berm in en dat haalde mijn snelheid eruit", vertelt de vrouw bij Opsporing Verzocht. Eerst denkt ze nog dat het om een wegpiraat gaat totdat ze van haar fiets getrokken werd. ,,Ik gooide mijn telefoon weg in de hoop dat hij daarin geïnteresseerd was, maar dat bleek niet zo te zijn." De vrouw werd meegesleurd naar het busje. De deuren stonden al open. ,,Ik dacht: als ik daarin ga is het klaar. Dus ik trapte de deur dicht." Na deze actie van de vrouw koos de ontvoerder eieren voor zijn geld en liet hij de vrouw gaan. De politie is nog steeds op zoek naar de man en heeft een compositietekening laten maken. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hieronder. Bekijk ook Moord op 19-jarige Raymildo Landveld in Amsterdam Bekijk deze video » 25-jarige Hicham Mimouni verdacht van poging tot moord in Rotterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Een 59-jarige vrouw werd op de Moerputtenweg in Vlijmen bijna ontvoerd door een kale man. De vrouw wist ternauwernood te ontsnappen. De man wordt nog gezocht.

De vrouw was op weg naar haar werk in 's-Hertogenbosch waarbij er een auto haar bijna aanreed. ,,Ik week uit de berm in en dat haalde mijn snelheid eruit", vertelt de vrouw bij Opsporing Verzocht. Eerst denkt ze nog dat het om een wegpiraat gaat totdat ze van haar fiets getrokken werd. ,,Ik gooide mijn telefoon weg in de hoop dat hij daarin geïnteresseerd was, maar dat bleek niet zo te zijn."

De vrouw werd meegesleurd naar het busje. De deuren stonden al open. ,,Ik dacht: als ik daarin ga is het klaar. Dus ik trapte de deur dicht." Na deze actie van de vrouw koos de ontvoerder eieren voor zijn geld en liet hij de vrouw gaan.

De politie is nog steeds op zoek naar de man en heeft een compositietekening laten maken.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hieronder.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 59-jarige vrouw bijna ontvoerd in Vlijmen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: auto, politie, actie, vrouw, telefoon, ontvoering, fiets, snelheid, ontvoerder, opsporing, opsporing verzocht, vlijmen, wegpiraat, busje, fragment, geld, gezocht, 's-hertogenbosch, eieren, online, werk, avrotros

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.