68-jarige vrouw overleden na ernstige mishandeling in Amsterdam

68-jarige vrouw overleden na ernstige mishandeling in Amsterdam

Bij een ernstige mishandeling in Amsterdam is een vrouw van 68 om het leven gekomen. De vrouw werd op 21 april zwaar mishandeld. Dit pinksterweekend is ze aan haar verwondingen overleden.

Omwonenden hoorden op 21 april hard geschreeuw van onder aan de flat. Toen de bewoners gingen kijken zagen ze een man op iets inschoppen. Dat bleek later de vrouw te zijn. Agenten kwamen van een dichtbij gelegen politiebureau aangesneld. De vrouw was niet meer bij bewustzijn toen de agenten ter plaatse kwamen.

Het Surinaamse slachtoffer werd zo zwaar mishandeld dat familie haar in het ziekenhuis niet meer herkent. De 68-jarige vrouw had verschillende botten in haar gezicht gebroken, haar ribben gebroken en had zwaar hersenletsel na de mishandeling.

Bekijk de hele video van Opsporing Verzocht hieronder.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

68-jarige vrouw overleden na ernstige mishandeling in <em>Amsterdam</em> Bij een ernstige mishandeling in Amsterdam is een vrouw van 68 om het leven gekomen. De vrouw werd op 21 april zwaar mishandeld. Dit pinksterweekend is ze aan haar verwondingen overleden. Omwonenden hoorden op 21 april hard geschreeuw van onder aan de flat. Toen de bewoners gingen kijken zagen ze een man op iets inschoppen. Dat bleek later de vrouw te zijn. Agenten kwamen van een dichtbij gelegen politiebureau aangesneld. De vrouw was niet meer bij bewustzijn toen de agenten ter plaatse kwamen. Het Surinaamse slachtoffer werd zo zwaar mishandeld dat familie haar in het ziekenhuis niet meer herkent. De 68-jarige vrouw had verschillende botten in haar gezicht gebroken, haar ribben gebroken en had zwaar hersenletsel na de mishandeling. Bekijk de hele video van Opsporing Verzocht hieronder. Bekijk ook 25-jarige Hicham Mimouni verdacht van poging tot moord in Rotterdam Bekijk deze video » 59-jarige vrouw bijna ontvoerd in Vlijmen Bekijk deze video » Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
68-jarige vrouw overleden na ernstige mishandeling in Amsterdam
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 68-jarige vrouw overleden na ernstige mishandeling in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV