Gewapende overval op Blokker in Almere

Gewapende overval op Blokker in Almere

Gewapende overval op <em>Blokker</em> in <em>Almere</em> Bij een gewapende overval op de Blokker in Almere gingen twee jonge overvallers er met een paar honderd euro aan buit vandoor. De overvallers bedreigden het personeel met een pistool en een hamer. De twee jonge jongens vluchtten na hun overval op een scooter die ze eerder klaar hebben gezet. De twee vluchtten er via de Spoordreef in het centrum weg. Bij de Koperslagerhof zijn de twee voor het laatst gezien. hierna ontbreekt ieder spoor. Bekijk het fragment hierboven. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 59-jarige vrouw bijna ontvoerd in Vlijmen Bekijk deze video » 68-jarige vrouw overleden na ernstige mishandeling in Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Gewapende overval op Blokker in Almere

Bij een gewapende overval op de Blokker in Almere gingen twee jonge overvallers er met een paar honderd euro aan buit vandoor. De overvallers bedreigden het personeel met een pistool en een hamer.

De twee jonge jongens vluchtten na hun overval op een scooter die ze eerder klaar hebben gezet. De twee vluchtten er via de Spoordreef in het centrum weg. Bij de Koperslagerhof zijn de twee voor het laatst gezien. hierna ontbreekt ieder spoor.

Bekijk het fragment hierboven.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gewapende overval op Blokker in Almere of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV