Overval op wisselkantoor in Rotterdam

Overval op wisselkantoor in Rotterdam

Bij een overval op een wisselkantoor van Western Union in de Schiedamseweg in Rotterdam op 21 juni 2018 is er een enorm bedrag buit gemaakt door de overvaller.

De overvaller kwam vanuit de Jan Kruijffstraat aangelopen. Op het moment dat de medewerkster het pand opent dwingt de overvaller de vrouw naar binnen. De overvaller zegt tegen de vrouw dat hij iets bij zich heeft en duwt zijn vinger in haar rug. Dat voelt voor haar aan als een vuurwapen.

De overvaller loopt uiteindelijk weg met een niet nader genoemd groot geldbedrag.

Bekijk de hele video hieronder.

Overval op wisselkantoor in Rotterdam Bij een overval op een wisselkantoor van Western Union in de Schiedamseweg in Rotterdam op 21 juni 2018 is er een enorm bedrag buit gemaakt door de overvaller. De overvaller kwam vanuit de Jan Kruijffstraat aangelopen. Op het moment dat de medewerkster het pand opent dwingt de overvaller de vrouw naar binnen. De overvaller zegt tegen de vrouw dat hij iets bij zich heeft en duwt zijn vinger in haar rug. Dat voelt voor haar aan als een vuurwapen. De overvaller loopt uiteindelijk weg met een niet nader genoemd groot geldbedrag. Bekijk de hele video hieronder. Bekijk ook 68-jarige vrouw overleden na ernstige mishandeling in Amsterdam Bekijk deze video » Gewapende overval op Blokker in Almere Bekijk deze video »
TV :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Overval op wisselkantoor in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rotterdam, politie, overval, vrouw, buit, overvaller, opsporing verzocht, vuurwapen, union, bedrag, vinger, video, gezocht, online, avrotros, geldbedrag, western, wisselkantoor

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.