Boer zoekt vrouw: Boer Gijsbert en Femke niet meer bij elkaar

Boer zoekt vrouw: Boer Gijsbert en Femke niet meer bij elkaar

Boer Gijsbert, een van de boeren uit seizoen 5 van Boer zoekt vrouw, is niet meer bij zijn geliefde Femke. Dat meldt Shownieuws in hun uitzending.

Boer zoekt vrouw
Gijsbert was erg populair. De boer kreeg ruim 800 brieven toegestuurd van geïnteresseerde dames. Gijsbert was meteen verkocht toen hij de brief van Femke las. Ook in het programma was hij er vrij snel zeker van dat Femke de ware voor hem moest zijn.

Na de uitzendingen
Femke verhuisde van Frieland naar Abcoude om met de boer samen te wonen. Hierna kreeg het stel drie kinderen en trouwden ze in 2016.

Uit elkaar
De twee zouden al sinds januari dit jaar uit elkaar zijn. Ze hebben gekozen om de scheiding eerst persoonlijk te verwerken voordat ze naar buiten zouden treden over hun breuk.

Bekijk de hele video hieronder.

<em>Boer zoekt vrouw:</em> Boer Gijsbert en Femke niet meer bij elkaar Boer Gijsbert, een van de boeren uit seizoen 5 van Boer zoekt vrouw, is niet meer bij zijn geliefde Femke. Dat meldt Shownieuws in hun uitzending. Boer zoekt vrouwGijsbert was erg populair. De boer kreeg ruim 800 brieven toegestuurd van geïnteresseerde dames. Gijsbert was meteen verkocht toen hij de brief van Femke las. Ook in het programma was hij er vrij snel zeker van dat Femke de ware voor hem moest zijn. Na de uitzendingenFemke verhuisde van Frieland naar Abcoude om met de boer samen te wonen. Hierna kreeg het stel drie kinderen en trouwden ze in 2016. Uit elkaarDe twee zouden al sinds januari dit jaar uit elkaar zijn. Ze hebben gekozen om de scheiding eerst persoonlijk te verwerken voordat ze naar buiten zouden treden over hun breuk. Bekijk de hele video hieronder.Bekijk ook Zwangerschap Nikki Ros: 'Xerxes Naseri wil afstand nemen van kind' Bekijk deze video » Barrie Stevens viert zijn 75ste verjaardag Bekijk deze video »
Nieuws :
Boer zoekt vrouw: Boer Gijsbert en Femke niet meer bij elkaar
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt vrouw: Boer Gijsbert en Femke niet meer bij elkaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen