Kandidaten It Takes 2 kijken uit naar grote finale

Kandidaten It Takes 2 kijken uit naar grote finale

Kandidaten It Takes 2 kijken uit naar grote finale De finalisten van It Takes 2 bereiden zich in bovenstaande video voor op de grote finale, die vrijdag wordt uitgezonden bij SBS 6. Loes Haverkort, Imanuelle Grives, Lisa Michels en Pim Muda beleefden allemaal een intens avontuur door als niet-professionele zanger en zangeressen op het podium te gaan staan. Muzikale carrièreDe kandidaten doen uit de doeken wat deze wedstrijd ze heeft gebracht, hoe nerveus ze bijvoorbeeld waren in het begin. Ook verklappen Pim en Lisa dat zij van plan zijn om hun muzikale carrière voort te zetten. Al weten ze nog niet precies hoe... De finale van It Takes 2 is vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van It Takes 2 terugkijken bij Gids.tv. Harry Piekema verlaat It Takes 2: bekijk hier zijn hoogtepunten Bekijk deze video » It Takes 2: Loes Haverkort & Marcel Veenendaal zingen Before I Go Bekijk deze video »
TV :
Kandidaten It Takes 2 kijken uit naar grote finale

De finalisten van It Takes 2 bereiden zich in bovenstaande video voor op de grote finale, die vrijdag wordt uitgezonden bij SBS 6. Loes Haverkort, Imanuelle Grives, Lisa Michels en Pim Muda beleefden allemaal een intens avontuur door als niet-professionele zanger en zangeressen op het podium te gaan staan.

Muzikale carrière
De kandidaten doen uit de doeken wat deze wedstrijd ze heeft gebracht, hoe nerveus ze bijvoorbeeld waren in het begin. Ook verklappen Pim en Lisa dat zij van plan zijn om hun muzikale carrière voort te zetten. Al weten ze nog niet precies hoe...

De finale van It Takes 2 is vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van It Takes 2 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kandidaten It Takes 2 kijken uit naar grote finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV