Indrukwekkende beelden: massale protesten in Hongkong

Indrukwekkende beelden: massale protesten in Hongkong

Indrukwekkende beelden: massale protesten in Hongkong Inwoners gaan in Hongkong massaal de straat op, zo is te zien in indrukwekkende dronebeelden van bovenstaande AD-video. Er is ophef ontstaan door een wet die het mogelijk maakt om mensen naar China te sturen voor een proces. Zondag gingen al een miljoen mensen de straat op om te demonstreren. De politie laat weten harder in te grijpen als wegen niet worden vrijgegeven. Staatssecretaris Mark Harbers treedt af na rel misleidende misdaadcijfers Bekijk deze video » Olcay Gulsen na ophef plussize paspop: "Mijn oprechte excuses" Bekijk deze video »
Politiek

Inwoners gaan in Hongkong massaal de straat op, zo is te zien in indrukwekkende dronebeelden van bovenstaande AD-video. Er is ophef ontstaan door een wet die het mogelijk maakt om mensen naar China te sturen voor een proces. Zondag gingen al een miljoen mensen de straat op om te demonstreren. De politie laat weten harder in te grijpen als wegen niet worden vrijgegeven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Indrukwekkende beelden: massale protesten in Hongkong of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, china, protesten, miljoen, ophef, hongkong, demonstreren, zondag, video, inwoners, proces, wet, straat, dronebeelden

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.