Geslaagde Sem van Dijk hangt de vlag uit

Geslaagde Sem van Dijk hangt de vlag uit

Geslaagde Sem van Dijk hangt de vlag uit Wendy van Dijk is een trotse moeder. Haar zoon Sem van Dijk is namelijk geslaagd voor zijn eindexamen, dat heeft hij vandaag te horen gekregen. In een Instagram-video laat Wendy zien dat Sem daarom de vlag uithangt. Presentator en rapperOok tijdens zijn schoolperiode timmerde Sem al hard aan de weg in de entertainmentwereld. Zo ging hij al aan de slag als presentator van Shownieuws en maakte hij als rapper het nummer Appelboom met zijn vader, Xander de Buisonjé. Wendy van Dijk wordt toegezongen door zoon Sem tijdens finale The Voice Kids Bekijk deze video » Sem van Dijk, zoon van Wendy, maakt presentatiedebuut bij Shownieuws Bekijk deze video »
Entertainment :

Wendy van Dijk is een trotse moeder. Haar zoon Sem van Dijk is namelijk geslaagd voor zijn eindexamen, dat heeft hij vandaag te horen gekregen. In een Instagram-video laat Wendy zien dat Sem daarom de vlag uithangt.

Presentator en rapper
Ook tijdens zijn schoolperiode timmerde Sem al hard aan de weg in de entertainmentwereld. Zo ging hij al aan de slag als presentator van Shownieuws en maakte hij als rapper het nummer Appelboom met zijn vader, Xander de Buisonjé.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geslaagde Sem van Dijk hangt de vlag uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: presentator, eindexamen, vlag, rapper, Shownieuws, video, wendy van dijk, moeder, vader, sem, xander, geslaagd, zoon

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.