Johnny de Mol wordt voor tweede keer vader

Johnny de Mol wordt voor tweede keer vader

Johnny de Mol krijgt er weer een kindje bij. De presentator laat via Instagram weten dat zijn vrouw Anouk opnieuw in verwachting is.

Tekening onthult zwangerschap
Johnny en Anouk maakten het nieuws vandaag bekend door een tekening van Kiki te posten, de dochter die Anouk kreeg uit een eerdere relatie. De twee werden vorig jaar april ouders van Johnny jr. Bekijk onderstaande video over hoe De Mol geniet van het vaderschap.

Johnny de Mol wordt voor tweede keer vader Johnny de Mol krijgt er weer een kindje bij. De presentator laat via Instagram weten dat zijn vrouw Anouk opnieuw in verwachting is. Tekening onthult zwangerschapJohnny en Anouk maakten het nieuws vandaag bekend door een tekening van Kiki te posten, de dochter die Anouk kreeg uit een eerdere relatie. De twee werden vorig jaar april ouders van Johnny jr. Bekijk onderstaande video over hoe De Mol geniet van het vaderschap. Johnny de Mol gaat theater in met eigen voorstelling Bekijk deze video » Zoon Linda de Mol treedt op met neef Johnny Bekijk deze video »
Entertainment
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol wordt voor tweede keer vader of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.