Johnny de Mol wordt voor tweede keer vader

Johnny de Mol wordt voor tweede keer vader

Johnny de Mol krijgt er weer een kindje bij. De presentator laat via Instagram weten dat zijn vrouw Anouk opnieuw in verwachting is.

Tekening onthult zwangerschap
Johnny en Anouk maakten het nieuws vandaag bekend door een tekening van Kiki te posten, de dochter die Anouk kreeg uit een eerdere relatie. De twee werden vorig jaar april ouders van Johnny jr. Bekijk onderstaande video over hoe De Mol geniet van het vaderschap.

Johnny de Mol wordt voor tweede keer vader Johnny de Mol krijgt er weer een kindje bij. De presentator laat via Instagram weten dat zijn vrouw Anouk opnieuw in verwachting is. Tekening onthult zwangerschapJohnny en Anouk maakten het nieuws vandaag bekend door een tekening van Kiki te posten, de dochter die Anouk kreeg uit een eerdere relatie. De twee werden vorig jaar april ouders van Johnny jr. Bekijk onderstaande video over hoe De Mol geniet van het vaderschap. Johnny de Mol gaat theater in met eigen voorstelling Bekijk deze video » Zoon Linda de Mol treedt op met neef Johnny Bekijk deze video »
Entertainment :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol wordt voor tweede keer vader of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouw, presentator, anouk, zwangerschap, dochter, tekening, relatie, video, nieuws, johnny de mol, ouders, vader, de mol


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV