Utopia: Is Merel zwanger na vrijpartij met Jessie?

Utopia: Is Merel zwanger na vrijpartij met Jessie?

Utopia: Is Merel zwanger na vrijpartij met Jessie? In Utopia wordt volop gespeculeerd over mogelijke zwangerschappen. Niet alleen Kaylee vermoedt dat ze zwanger kan zijn, ook Merel is overtijd. Negen dagen overtijd“Ik weet wel dat ik hier nu al negen dagen overtijd ben. Dat is echt heel erg”, zegt Merel in bovenstaande video nadat ze het bed deelde met Jessie. Hij vraagt of een zwangerschapstest nodig is, maar daar zit Merel niet op te wachten. “Never dat ik dat hier ga doen.” Naast Merel heeft ook Kaylee last van zwangerschapskwalen. Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Utopia: Jessie en Merel belanden wederom bij elkaar in bed Bekijk deze video » Utopia: Is Kaylee zwanger van Dylan? Bekijk deze video »
TV :
Utopia: Is Merel zwanger na vrijpartij met Jessie?

In Utopia wordt volop gespeculeerd over mogelijke zwangerschappen. Niet alleen Kaylee vermoedt dat ze zwanger kan zijn, ook Merel is overtijd.

Negen dagen overtijd
“Ik weet wel dat ik hier nu al negen dagen overtijd ben. Dat is echt heel erg”, zegt Merel in bovenstaande video nadat ze het bed deelde met Jessie. Hij vraagt of een zwangerschapstest nodig is, maar daar zit Merel niet op te wachten. “Never dat ik dat hier ga doen.” Naast Merel heeft ook Kaylee last van zwangerschapskwalen.

Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Utopia: Is Merel zwanger na vrijpartij met Jessie? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV