Froome valt in Dauphiné: daardoor geen Tour de France

Froome valt in Dauphiné: daardoor geen Tour de France

Chris Froome heeft een de val in de voorbereiding op de tijdrit van het Critérium du Dauphiné zijn bekken gebroken. Dat meldt een Franse de krant op basis van ploegbaas Dave Brailsford. Froome won de Tour al vier keer in 2013, 2015, 2016 en 2017 en wilde dit jaar voor een vijfde overwining gaan.

Tour de France?
De Britse meervoudige winnaar van de Tour de France moet sowieso de de strijd in het Critérium du Dauphiné staken en door de breuk van zijn bekken zal het ook onmogelijk zijn om deel te nemen aan de Tour de France dit jaar.

Geen beelden
Omdat de val in de verkenningstochtje van de etappe van vandaag was, zijn er (nog) geen beelden die we kunnen delen. Zodra deze beschikbaar komen zullen we deze updaten hier. De beelden hieronder zijn van een val van Chris Froome in de Giro d'Italia afgelopen jaar.

Bevestiging Team INEOS
In onderstaande Tweet maakt de ploeg van Chris Froome bekend dat hij gevallen is en dat er later updates zullen volgen over de prognoses.

Froome valt in Dauphiné: daardoor geen Tour de France Chris Froome heeft een de val in de voorbereiding op de tijdrit van het Critérium du Dauphiné zijn bekken gebroken. Dat meldt een Franse de krant op basis van ploegbaas Dave Brailsford. Froome won de Tour al vier keer in 2013, 2015, 2016 en 2017 en wilde dit jaar voor een vijfde overwining gaan. Tour de France?De Britse meervoudige winnaar van de Tour de France moet sowieso de de strijd in het Critérium du Dauphiné staken en door de breuk van zijn bekken zal het ook onmogelijk zijn om deel te nemen aan de Tour de France dit jaar. Tom Dumoulin niet meer van start in Dauphiné: voorzorg Tour de France Bekijk deze video » Geen beeldenOmdat de val in de verkenningstochtje van de etappe van vandaag was, zijn er (nog) geen beelden die we kunnen delen. Zodra deze beschikbaar komen zullen we deze updaten hier. De beelden hieronder zijn van een val van Chris Froome in de Giro d'Italia afgelopen jaar. Bevestiging Team INEOSIn onderstaande Tweet maakt de ploeg van Chris Froome bekend dat hij gevallen is en dat er later updates zullen volgen over de prognoses. Tour de France 2018 | Valpartij Chris Froome in etappe 1 Bekijk deze video » Tour de France 2018: huldiging Dumoulin, Froome en Thomas Bekijk deze video »
Wielrennen :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Froome valt in Dauphiné: daardoor geen Tour de France of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: media, staken, chris froome, pers, dave brailsford, Tour de France, winnaar, giro, tijdrit, verkenning, valpartij, status, giro d' italia, critérium du dauphiné, criterium, onmogelijk, deelname, etappe, video, krant, brailsford, dauphine, zwaar, val


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV