Willem-Alexander en Máxima verwelkomd in regenachtig Ierland

Willem-Alexander en Máxima verwelkomd in regenachtig Ierland

Willem-Alexander en Máxima verwelkomd in regenachtig Ierland Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn woensdagochtend aangekomen in Ierland voor een staatsbezoek. Het programma moest wel iets worden aangepast vanwege de regen. Warme begroeting binnenDoor het slechte weer is de ceremonie ingekort en werd de ‘fly-over’ van de luchtmacht geschrapt. De koning is in bovenstaande video blij te zien dat de kinderen binnen op het koningspaar stonden te wachten en niet buiten in de regen en kou. Donald Trump gaat misschien op bezoek bij koning Willem-Alexander Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander steekt handen uit de mouwen in insectenkwekerij Bekijk deze video »
Royals :

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn woensdagochtend aangekomen in Ierland voor een staatsbezoek. Het programma moest wel iets worden aangepast vanwege de regen.

Warme begroeting binnen
Door het slechte weer is de ceremonie ingekort en werd de ‘fly-over’ van de luchtmacht geschrapt. De koning is in bovenstaande video blij te zien dat de kinderen binnen op het koningspaar stonden te wachten en niet buiten in de regen en kou.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willem-Alexander en Máxima verwelkomd in regenachtig Ierland of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: koningin, staatsbezoek, koning, koning willem alexander, koningspaar, fly-over, ierland, luchtmacht, ceremonie, video, kinderen, kou


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV