Minister van Gehandicaptenzaken: deze kandidaten maken kans

Minister van Gehandicaptenzaken: deze kandidaten maken kans

Minister van Gehandicaptenzaken: deze kandidaten maken kans Op 17 juni wordt in een live tv-programma op NPO 1 de eerste Minister van Gehandicaptenzaken gekozen. Bekijk in bovenstaande video welke kandidaten kans maken op deze titel. Jury en kijkers bepalenHet is de bedoeling dat deze ‘minister’ opkomt voor de 2 miljoen mensen in Nederland die te maken hebben met een handicap. Wie van de kandidaten daadwerkelijk Minister van Gehandicaptenzaken mag worden, wordt bepaald door een jury en de kijker. Het programma wordt aan elkaar gepraat door Lucille Werner en Anita Witzier. Minister Van Gehandicaptenzaken is maandag 17 juni om 21.15 uur te zien op NPO 1. Bibian Mentel start Dancing With The Stars in een rolstoel Bekijk deze video »
TV :
Minister van Gehandicaptenzaken: deze kandidaten maken kans

Op 17 juni wordt in een live tv-programma op NPO 1 de eerste Minister van Gehandicaptenzaken gekozen. Bekijk in bovenstaande video welke kandidaten kans maken op deze titel.

Jury en kijkers bepalen
Het is de bedoeling dat deze ‘minister’ opkomt voor de 2 miljoen mensen in Nederland die te maken hebben met een handicap. Wie van de kandidaten daadwerkelijk Minister van Gehandicaptenzaken mag worden, wordt bepaald door een jury en de kijker. Het programma wordt aan elkaar gepraat door Lucille Werner en Anita Witzier.

Minister Van Gehandicaptenzaken is maandag 17 juni om 21.15 uur te zien op NPO 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Minister van Gehandicaptenzaken: deze kandidaten maken kans of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV