NK Scootmobiel 2019: bejaarden racen op circuit Zandvoort

NK Scootmobiel 2019: bejaarden racen op circuit Zandvoort

NK Scootmobiel 2019: bejaarden racen op circuit Zandvoort Het circuit in Zandvoort maakt zich op voor de Formule 1 die er georganiseerd gaat worden. Maar woensdag was het eerst tijd voor het NK Scootmobiel. In bovenstaande beelden is te zien hoe bejaarden in de stromende regen de strijd met elkaar aangaan… De organisatie wil hiermee de mobiliteit onder ouderen promoten. Max Verstappen heeft veel zin in de Formule 1 GP van Zandvoort Bekijk deze video » Veronica Inside: Derksen, Gijp en Genee over racen in Zandvoort Bekijk deze video »
Entertainment :

Het circuit in Zandvoort maakt zich op voor de Formule 1 die er georganiseerd gaat worden. Maar woensdag was het eerst tijd voor het NK Scootmobiel. In bovenstaande beelden is te zien hoe bejaarden in de stromende regen de strijd met elkaar aangaan… De organisatie wil hiermee de mobiliteit onder ouderen promoten.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NK Scootmobiel 2019: bejaarden racen op circuit Zandvoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: opmerkelijk, formule 1, bejaarden, mobiel, racen, ouderen, zandvoort, scootmobiel, circuit, sportnieuws, nieuws, mobiliteit, youtube-kanaal, betrouwbaar


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV