Honderden demonstranten gearresteerd in Moskou

Honderden demonstranten gearresteerd in Moskou

Honderden demonstranten gearresteerd in Moskou In Moskou zijn honderden demonstranten opgepakt door de politie. Een enorme groep mensen protesteerde tegen ‘nepzaken’ met valse bewijzen die mensen met kritiek en actievoerders de mond snoeren. Demonstranten eisen een eerlijke rechtsgang voor iedereen en gingen de straat op, maar velen van hen zijn gearresteerd en afgevoerd. Bekijk hierboven de beelden van RTL Nieuws. Donald Trump stuit op felle protesten in Groot-Brittannië Bekijk deze video » Milieuactivisten Extinction Rebellion verstoren vergadering Tweede Kamer Bekijk deze video »
Nieuws :

In Moskou zijn honderden demonstranten opgepakt door de politie. Een enorme groep mensen protesteerde tegen ‘nepzaken’ met valse bewijzen die mensen met kritiek en actievoerders de mond snoeren. Demonstranten eisen een eerlijke rechtsgang voor iedereen en gingen de straat op, maar velen van hen zijn gearresteerd en afgevoerd. Bekijk hierboven de beelden van RTL Nieuws.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Honderden demonstranten gearresteerd in Moskou of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: rusland, politie, live, demonstranten, moskou, drugshandel, journalist, actievoerders, gratis, rtl, kritiek, nieuws, opgepakt, straat, rtl nieuws


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV