Nederlandse kinderen in Ierland dolblij na ontmoeting met koning Willem-Alexander

Nederlandse kinderen in Ierland dolblij na ontmoeting met koning Willem-Alexander

Nederlandse kinderen in Ierland dolblij na ontmoeting met koning Willem-Alexander Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op staatsbezoek in Ierland. Daar bezochten ze een Nederlandse school, waar uit Nederland afkomstige kinderen op zaterdag les krijgen. De kinderen waren bijzonder onder de indruk: "Oh God, ik ga de koning ontmoeten! Dit is een van de belangrijkste dingen die een kind mee kan maken." Willem-Alexander en Máxima verwelkomd in regenachtig Ierland Bekijk deze video »
Royals

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op staatsbezoek in Ierland. Daar bezochten ze een Nederlandse school, waar uit Nederland afkomstige kinderen op zaterdag les krijgen. De kinderen waren bijzonder onder de indruk: "Oh God, ik ga de koning ontmoeten! Dit is een van de belangrijkste dingen die een kind mee kan maken."

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse kinderen in Ierland dolblij na ontmoeting met koning Willem-Alexander of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.