Roxeanne Hazes vindt cover 'Bloed, zweet en tranen' door Metallica 'supertof'

Roxeanne Hazes vindt cover 'Bloed, zweet en tranen' door Metallica 'supertof'

In RTL Boulevard heeft Roxeanne Hazes gereageerd op de cover van haar vaders nummer 'Bloed, zweet en tranen', die metalband Metallica gisteravond speelde. Ze noemt het 'supertof', maar: "Ik had totaal niet door wat er gebeurde!"

'Insane'
Hazes vertelt dat ze een video kreeg van een kennis van haar, die er live bij aanwezig was. In eerste instantie opende ze het clipje niet eens en stuurde alleen maar terug: "Haha, tof!" Toen ze vanmorgen doorkreeg wat de hype was, vond ze het 'insane' en 'supertof' dat Metallica het nummer speelde, meegezongen door duizenden fans.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Roxeanne Hazes vindt cover 'Bloed, zweet en tranen' door Metallica 'supertof' In RTL Boulevard heeft Roxeanne Hazes gereageerd op de cover van haar vaders nummer 'Bloed, zweet en tranen', die metalband Metallica gisteravond speelde. Ze noemt het 'supertof', maar: "Ik had totaal niet door wat er gebeurde!" Roxeanne Hazes over het nummer dat vader Andre voor haar schreef Bekijk deze video » 'Insane'Hazes vertelt dat ze een video kreeg van een kennis van haar, die er live bij aanwezig was. In eerste instantie opende ze het clipje niet eens en stuurde alleen maar terug: "Haha, tof!" Toen ze vanmorgen doorkreeg wat de hype was, vond ze het 'insane' en 'supertof' dat Metallica het nummer speelde, meegezongen door duizenden fans. Bekijk het hele fragment hieronder.
Muziek :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes vindt cover 'Bloed, zweet en tranen' door Metallica 'supertof' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: live, arena, hype, bloed, johan cruijff, cover, dochter, vaders, rtl boulevard, boulevard, tournee, metallica, andré hazes, emotioneel, fragment, video, rtl, roxeanne hazes, publiek, fans, tof, hulp, kennis


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV