Madonna in de problemen: kaarten voor X-tournee worden niet verkocht

Madonna in de problemen: kaarten voor X-tournee worden niet verkocht

Zangeres Madonna staat bekend als één van de succesvolste artiesten aller tijden, met wereldhit na wereldhit en stijf uitverkochte tournees. Nu komt ze echter in de problemen: de kaarten voor haar aankomende tournee, die begin 2020 Europa aan zal doen, worden nauwelijks verkocht.

Madame X
Ze gaat op theatertournee (ook iets nieuws voor haar) in de gedaante van het nieuwe alter ego Madame X. Dat trekt echter nog niet veel fans, hoewel dat ook kan komen door de prijzen van de kaartjes: 300 tot 2000 dollar. En misschien heeft het ook wel te maken met het Songfestival-debacle, waar Madonna een belabberd optreden ten beste gaf.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Madonna in de problemen: kaarten voor X-tournee worden niet verkocht Zangeres Madonna staat bekend als één van de succesvolste artiesten aller tijden, met wereldhit na wereldhit en stijf uitverkochte tournees. Nu komt ze echter in de problemen: de kaarten voor haar aankomende tournee, die begin 2020 Europa aan zal doen, worden nauwelijks verkocht. Hilarisch: Loretta Schrijver imiteert songfestivaloptreden Madonna Bekijk deze video » Madame XZe gaat op theatertournee (ook iets nieuws voor haar) in de gedaante van het nieuwe alter ego Madame X. Dat trekt echter nog niet veel fans, hoewel dat ook kan komen door de prijzen van de kaartjes: 300 tot 2000 dollar. En misschien heeft het ook wel te maken met het Songfestival-debacle, waar Madonna een belabberd optreden ten beste gaf. Bekijk het hele fragment hieronder.
Muziek :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Madonna in de problemen: kaarten voor X-tournee worden niet verkocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Songfestival, zangeres, debacle, dollar, madonna, stadions, tournee, fragment, europa, nieuws, optreden, fans, prijzen, kaarten, kaartjes, verkocht, 2020


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV