Bijzonder: Guus Meeuwis geeft speciaal concert voor duizenden enthousiaste kinderen

Bijzonder: Guus Meeuwis geeft speciaal concert voor duizenden enthousiaste kinderen

Bijzonder: Guus Meeuwis geeft speciaal concert voor duizenden enthousiaste kinderen De Groots met een G-optredens van Guus Meeuwis zijn al jaren een begrip in Nederland. Nu heeft de Brabantse zanger voor het eerst een speciale versie voor kinderen georganiseerd. Daar kwamen zo'n 7500 kids op af (uiteraard vaak samen met hun ouders), die dolenthousiast meezongen met de hits van Meeuwis. Guus Meeuwis geeft gratis kaarten weg voor Groots met een zachte G 2020 Bekijk deze video »
Muziek

De Groots met een G-optredens van Guus Meeuwis zijn al jaren een begrip in Nederland. Nu heeft de Brabantse zanger voor het eerst een speciale versie voor kinderen georganiseerd. Daar kwamen zo'n 7500 kids op af (uiteraard vaak samen met hun ouders), die dolenthousiast meezongen met de hits van Meeuwis.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder: Guus Meeuwis geeft speciaal concert voor duizenden enthousiaste kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: opmerkelijk, guus meeuwis, nederland, concert, philips, mobiel, stadion, hits, video, sportnieuws, kinderen, nieuws, zanger, dak, ouders, kids, youtube-kanaal, betrouwbaar, philips stadion

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.