Heftige beelden: politie grijpt keihard in bij protesten Hongkong

Heftige beelden: politie grijpt keihard in bij protesten Hongkong

In Hongkong zijn al een tijdje felle protesten bezig tegen een omstreden uitleveringswet, die het makkelijker maakt om inwoners op te pakken op Chinees grondgebied. Nu heeft de oproerpolitie keihard ingegrepen met waterkanonnen, rubberkogels en traangas.

Politieke tegenstanders
Veel inwoners van Hongkong zijn bang dat tegenstanders of criticasters van het beleid van de Chinese regering zullen worden opgesloten. Vanmorgen blokkeerden tienduizenden demonstranten de wegen rond het parlement, waarna de behandeling van de wet is uitgesteld. Niettemin besloot de politie in te grijpen; daarbij zijn meer dan zeventig mensen gewond geraakt.

Bekijk de beelden hieronder.

Heftige beelden: politie grijpt keihard in bij protesten Hongkong In Hongkong zijn al een tijdje felle protesten bezig tegen een omstreden uitleveringswet, die het makkelijker maakt om inwoners op te pakken op Chinees grondgebied. Nu heeft de oproerpolitie keihard ingegrepen met waterkanonnen, rubberkogels en traangas. Indrukwekkende beelden: massale protesten in Hongkong Bekijk deze video » Politieke tegenstandersVeel inwoners van Hongkong zijn bang dat tegenstanders of criticasters van het beleid van de Chinese regering zullen worden opgesloten. Vanmorgen blokkeerden tienduizenden demonstranten de wegen rond het parlement, waarna de behandeling van de wet is uitgesteld. Niettemin besloot de politie in te grijpen; daarbij zijn meer dan zeventig mensen gewond geraakt. Bekijk de beelden hieronder.
Buitenland :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: politie grijpt keihard in bij protesten Hongkong of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: protest, politie, china, protesten, nederland, chinees, live, nos, parlement, omstreden, regering, betogers, bbc, nos journaal, televisie, radio, demonstranten, opgesloten, uitlevering, journaal, traangas, waterkanonnen, activisten, oproerpolitie, hongkong, gemist, behandeling, zondag, correspondenten, tienduizenden, verdachten, nieuws, inwoners, wet, de behandeling, rechtsbescherming, bang


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV