Johnny de Mol en Anouk van Schie worden weer ouders: "Kijken er naar uit"

Johnny de Mol en Anouk van Schie worden weer ouders: "Kijken er naar uit"

Vandaag werd bekend dat Johnny de Mol en zijn vriendin Anouk van Schie weer een kindje verwachten. Na de geboorte van zijn zoontje Johnny jr., vorig jaar, volgt gezinsuitbreiding. Daar kijken ze vanzelfsprekend naar uit.

Open armen
Het tweede kindje van het stel zal met open armen ontvangen worden en volgt dus al vrij snel op de eerste telg. Voor zoontje Johnny jr. schreef De Mol een emotioneel nummer, dat hij al meerdere keren heeft gezongen. Ook opa John de Mol en oma Willeke Alberti kunnen overigens niet wachten op hun kleinkindje, hoewel de oudste De Mol wel moest wennen aan het opa-schap.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Johnny de Mol en Anouk van Schie worden weer ouders: "Kijken er naar uit" Vandaag werd bekend dat Johnny de Mol en zijn vriendin Anouk van Schie weer een kindje verwachten. Na de geboorte van zijn zoontje Johnny jr., vorig jaar, volgt gezinsuitbreiding. Daar kijken ze vanzelfsprekend naar uit. Johnny de Mol zingt het nummer 'Hoop dat je niet op me lijkt' Bekijk deze video » Open armenHet tweede kindje van het stel zal met open armen ontvangen worden en volgt dus al vrij snel op de eerste telg. Voor zoontje Johnny jr. schreef De Mol een emotioneel nummer, dat hij al meerdere keren heeft gezongen. Ook opa John de Mol en oma Willeke Alberti kunnen overigens niet wachten op hun kleinkindje, hoewel de oudste De Mol wel moest wennen aan het opa-schap. Bekijk het hele fragment hieronder.
Gossip :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol en Anouk van Schie worden weer ouders: "Kijken er naar uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: presentator, anouk, zwanger, geboorte, oma, john de mol, rtl boulevard, gratis, opa, boulevard, relatie, emotioneel, fragment, video, rtl, willeke alberti, anouk van schie, johnny de mol, ouders, vader, met open armen, wennen, kijken, de mol, rtl xl


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV