Wordt Anouk Hoogendijk analist bij de Champions League en het mannenvoetbal?

Wordt Anouk Hoogendijk analist bij de Champions League en het mannenvoetbal?

Tijdens het WK vrouwenvoetbal staat ook Anouk Hoogendijk in de schijnwerpers. De oud-voetbalster is tegenwoordig analist voor de NOS en komt daarmee veelvuldig in beeld. Wat zijn haar ambities? "Ik zou graag een keer analist willen zijn bij een mannenwedstrijd."

Samen met Hélène Hendriks
Hoogendijk geeft aan dat het haar erg leuk lijkt om dit samen met presentatrice Hélène Hendriks te doen, die op dit moment onder meer Champions League- en Eredivisiewedstrijden presenteert. Volgens Hoogendijk is de Champions League op dit moment nog een beetje te hoog gegrepen, maar een competitiepot is al fantastisch. Wie weet waar dit toe zal leiden.

Bekijk het hele interview hieronder.

Wordt Anouk Hoogendijk analist bij de Champions League en het mannenvoetbal? Tijdens het WK vrouwenvoetbal staat ook Anouk Hoogendijk in de schijnwerpers. De oud-voetbalster is tegenwoordig analist voor de NOS en komt daarmee veelvuldig in beeld. Wat zijn haar ambities? "Ik zou graag een keer analist willen zijn bij een mannenwedstrijd." Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk over WK Damesvoetbal: "kwartfinale sowieso" Bekijk deze video » Samen met Hélène HendriksHoogendijk geeft aan dat het haar erg leuk lijkt om dit samen met presentatrice Hélène Hendriks te doen, die op dit moment onder meer Champions League- en Eredivisiewedstrijden presenteert. Volgens Hoogendijk is de Champions League op dit moment nog een beetje te hoog gegrepen, maar een competitiepot is al fantastisch. Wie weet waar dit toe zal leiden. Bekijk het hele interview hieronder.
Voetbal :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wordt Anouk Hoogendijk analist bij de Champions League en het mannenvoetbal? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Champions League, interview, nos, leiden, presentatrice, radio, anouk, anouk hoogendijk, vrouwenvoetbal, wk vrouwenvoetbal, veronica, analist, ambities, veronica inside


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV